Egen tillverkning

Är något som vi brinner för.  Att få jobba med trä och metall och göra något som ingen anna har i sitt hem  är vårt mottot. Vi massproducerar ej vi gör serier som nummreras och signeras från oss. Vi använder bara massiva material när vi tillverkar inredningar, möbler, lusthus, paviljonger, staket och grindar för då vet man att man får kvalité och med kvalité åldras produkterna och blir bara vackrare med åren som går förbi. Självklar jobbar vi bara med certifierade trädslag. Vill ni ha offert fyll i formuläret nedan. Bilder hittar ni under galleriet.

Offert Snickerier

Inredning

Här jobbar vi bara med utvalda material till den specifika inredningen till ert hem eller den offentliga miljön. Vi väljer matererial med omsorg. 
Vi kommer med förslag, tar fram skisser i 3-D.
Vi bygger allt från kök, badrum, garderober, fönsterbrädor,
elementskydd och trappor.

Lusthus

Där ritar vi och bygger olika lusthus, paviljonger,
vinterträdgårdar i olika utföranden allt från Slott till koja. Ni kommer med önskemål vi tillverkar.

Möbler

Mycket av det vi gör är efter kunds egna önskemål. Men det vi tillverkar är främst New England möbler i egen tappning, trädgårdmöbler, barbord och stolar i trä och metall.

Staket/Stolpar

Här har vi färdiga paket eller bara delar som man kan kompletera med. Vi tillverkar både i gran, furu, lärk eller impregnerat material. Även tillbehör finns till staketen så som plintbetong, gångjärn till grinden, stolpskor m.m. Dessa produkter hittar ni i butiken under fliken staket.